sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Itsenäisyyspäivän tunnelmista lapsuusmaisemiin

Vietimme itsenäisyyspäivää Isabella risteilyllä. Discokaraokea tyttöjen laulamana ja muuten rentoilua mukavassa seurassa. Muistelin samalla isääni (sotainvaliidi) ja Eeroa (sotaveteraani) ja sitä, mitä kaikkea he ovatkaan saaneet kokea sodan tiimellyksessä. Ja kaiken jälkeen ei ollut mitään järjestettyä jälkihoitoa kuten nyt katastrofin jälkeen eli piti vain sisulla selvitä. Mutta me saamme elää vapaassa maassa ja toteuttaa unelmiamme :)


Olisikohan tästä uudeksi profiilikuvaksi ?MaarianhaminaKäväisin Juhtimäessä tsekkaamassa onko kaikki ok ? Ihanat lumimaisemat.... koskakohan vietetään siellä enemmän aikaa...

Vaikka olenkin syntyjäni ikaalilainen niin vain 18 vuotta olen täällä tallannut ja 40 vuotta muualla. Oppikouluni kävin Ylöjärvellä, missä asuin viikot ma-la. Suoraan Jyväskylän yliopistoon lukemaan yhteiskunta ja kasvatustieteitä sekä kasvatusneuvolakoulutukseen. Välivuosi Saarijärven metsäkoulussa ja kotitilalla metsätöissä. Sitten alkoi virkaura: Kauhajoki, Oripää, Loimaa, Karvia ja Nousiainen. Ja nyt reipas kuusi vuotta kirkonkylän maisemissa...
hoivaamista ja tilanhoitoa kotosalla. Viimeiset pari vuotta koulun penkillä kauppiksessa. Ja nyt alkaa aivan uusi vaihe, mikä hiljalleen muotoutuu...Joulu avaa tien uuteen vuoteen, mikä on vielä tuntematon...1 kommentti:

Tietoja minusta

Oma kuva
Olen kuuttakymppiä lähestymässä oleva pyöreän puoleinen kotiäiti. Harrastelen sitä sun tätä enemmän tai vähemmän innokkasti. Takana vaihtelevat vuodet ja edessä unelmia, joita pyrin toteuttamaan :)