maanantai 14. helmikuuta 2011

YstävänPäivä ValentinesDay

Hyvää YstävänPäivää 2011 <3>
Elämäni Ihanin YstävänPäivä taisi olla 1991. Tällöin treffasin Eeron ensimmäisen kerran Turun Brankulla YstävänPäiväntansseissa. Tämän jälkeen kului muutama kuukausi ennenkuin aloimme treffailemaan. Sittenpä Anne antoi kuulua tulostaan ja syntymä piti olla just Ystävänpäivänä pari vuotta myöhemmin, mutta Anne myöhästyi 10 päivää ja syntyi Matin päivänä 24.2.1993. Että täysi-ikäisyys koittaa ensi viikolla :) Ja ajokortti tulee ehkä ensi tai seuraavalla viikolla :) Ja näenkööhän sitten enää autoani... no ainakin kunto nousee kun lenkkeily lisääntyy...

I love you very very much :)Eli Kaikki mitä tarvitset on Rakkaus Love Love Love :)

3 kommenttia:

 1. Joo, muistan tuon 1991 ystävänpäivän varsin hyvin! Soitit minulle töihin ja kerroit haluavasi lähteä ystävänpäivätansseihin Brankulle kanssani. En ollut oikein innostunut (se oli tavallinen arkipäivä tietenkin). Lopetimme puhelun. Jonkin ajan kuluttua tulin kuitenkin toisiin ajatuksiin ja soitin sinulle takaisin; niinpä päätimme lähteä yhdessä illalla Barnkulle. Ja sen tanssi-illan seuraukset olivatkin sitten aika mahtavat!

  VastaaPoista
 2. Äskeisen ja tämän kommentin lähettäjä ei ole Juhani vaan vaimonsa.

  VastaaPoista
 3. Niinpä niin ja tuntuu kuin kaikki tämä olisi tapahtunut juuri nyt, vaikka siitä on jo 20 vuotta !!!
  Olitpahan sinä myös Annen syntymässä "kätilönä"

  VastaaPoista

Tietoja minusta

Oma kuva
Olen kuuttakymppiä lähestymässä oleva pyöreän puoleinen kotiäiti. Harrastelen sitä sun tätä enemmän tai vähemmän innokkasti. Takana vaihtelevat vuodet ja edessä unelmia, joita pyrin toteuttamaan :)