sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Mökkiolympialaiset Juhtimäessä


Ketju lentää

Ketju tai tikka lentää ja emäntä Terttu seuraa

Pallo kuppiin

Kisakansaa

TsempataanAnne keskittyy

Osuma

Maali

Palkintojen jako alkaa
vas. emäntä Terttu kisajohtaja ja oik. Hannele tuomari

Palkitut

Tällä kertaa ei tullut palkintoja

Anne ja pokaalit


 Olimme Annen kanssa toista kertaa Takajärven mökiläisten perinteisissa JuhannusPäivän Olympialaisissa. Lajeina oli tikanheitto, pallonheitto kuppiin, ketjun heitto reikiin ja rengaanheitto tappiin. Osallistujia oli 11.


Mutta ensin alkuun Nuottasaaren emäntä Terttu oli laittanut meille ruoat mm. herkullista hirvipaistia juomineen. Vatsat piukassa vasta aloimme kilpailemaan todella rattoisassa seurassa. Kaikki tunsivat olonsa voittajiksi, kun oli niin mukavaa tsempata. Minulla ei sujunut mitenkään narussa olevan pallon heitto kuppiin, mutta ei se silti kauheesti haitannut. Taitaisi olla hyvä vähän tuota liikunta lisätä...

Kisat saatiin hienosti vedettyä loppuun ennenkuin sadepisarat alkoivat tippua, mutta sitten siirryimmekin sisälle lämpimään juomaan kahveita ja syömään kaakkuja. Samalla tarinoitiin kaikkea mukavaan mm. joulupukkitarinoita ja eihän sitä olekaan enää kuin puoli vuotta, kun pukki taas tulee tervehtimään.

Monet monet kiitokset kisan isäntäparille Nuottasaaren Tertulle ja Eerolle :)

Samoin kaikille muillekin seuralaisille... Näkemisiin :)


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tietoja minusta

Oma kuva
Olen kuuttakymppiä lähestymässä oleva pyöreän puoleinen kotiäiti. Harrastelen sitä sun tätä enemmän tai vähemmän innokkasti. Takana vaihtelevat vuodet ja edessä unelmia, joita pyrin toteuttamaan :)