torstai 21. heinäkuuta 2011

Mansikkakuun Ajatuksia

Mansikkakuu :)
 Niinpä, niinpä on jo aikaa vierähtänyt parisen kuukautta, kun Lähimmäisen kohtaaminen Sielunhoidon peruskurssi loppui. "Hän rohkaisee meitä kaikissa ahdingoissamme, niin että me häneltä saamamme lohdutuksen voimalla jaksamme lohduttaa muita ahdingossa olevia."

Päätin tuolloin, että alan lukea Raamattua säännöllisesti monen monen vuoden jälkeen esim. Päivän tunnussanan mukaan tai sitten vaikka luvuittan. No ei ole mitään tapahtunut.

Tänään luin Päivän Tunnussanan jakeet ja kohdat.
Esi. Ps 118:5 Ahdingossani minä huusin Herraa. Hän kuuli ja avasi tien.
Esim. 1 Kor 12: 12 -  Yksi ruumis, monta jäsentä...
Alan uudelleen lukemaan Raamattua päivittäin... Viisautta ja Lohdutusta...
Monenlaisia tukipilareita
 Olinpahan myös Kirstin Painonhallinnan vertaisryhmässä "Älä kiristä pipoa-kiristä vyötä". Tulos jäi vaatimattomaksi, mutta olen siitäkin iloinen.

Pitäisi alkaa taas hiljalleen skarpata, kun tuo 60 vuotispäiväkin on jo vuoden päästä ja haluaisin aarrekarttani kuvien toteutuvan. Laitoin nyt sinne päivämäärän eli 25.7.2012 mennessäää....

Tuuli helmoja heiluttelee
 Ja nyt sitten tämä yht`äkkinen päähänpisto eli Kinesiologian peruskurssi (Touch for Helth) Frantsilan Hyvän Olon Keskuksessa by Vuokko Alvari.

Testauksia ja tasapainotuksia pitäisi harjoitella ja ehkä joskus mennä 2 kurssille. Haluaisin myös mennä Vuokon vastaanotolle :)
Uusin askelein eteenpäin
Eli olen saanut hyvää opetusta Sielunhoidosta, Painonhallinnasta, Tasapainotusmenetelmistä ja yleensä vaikutteita ihanilta opettajlta ja kivoilta kurssilaisilta viimeisen puolen vuoden aikana...

Uusia Askelia hiekassa ja millaisia Tassutuksia tuleekaan olemaan ennenkuin uusi vuosikymmen vaihtuu minulla. Nyt ensin täyttyy neljän päivän päästä 59 ja samalla viikollan sunnuntaina äiti täyttää 80 vuotta. Lähdemme "salaiseen paikkaa pariksi yöksi, kun hän ei haluuu juhlia. Katsotaan nyt haluunko määä vuoden pääästääää.... olisi Tosi kivaa, että miesystävä löytyisi rinnalle ettei tarttisi "vuokrata" mr XÄÄÄÄ

Tässä nyt oli kolmea eri asiaa, mutta silti vain ihmiselon eri puolia ja kaikki tukevat Meitä kaikkia YHDESSÄ :)

Mutta Nyt Hulvattoman Hauskoja Heinäkuun Vimppapäiviä... esim. Kukkaisviikot tai Mökkihöperyys tai vain Löhöily merkeissääää ..... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tietoja minusta

Oma kuva
Olen kuuttakymppiä lähestymässä oleva pyöreän puoleinen kotiäiti. Harrastelen sitä sun tätä enemmän tai vähemmän innokkasti. Takana vaihtelevat vuodet ja edessä unelmia, joita pyrin toteuttamaan :)