maanantai 28. marraskuuta 2011

Raamatun punainen lanka

Raamatun punainen lanka -tapahtumat

Raamatun punainen lanka -tapahtumatRaamatussa on kaikkiaan 66 kirjaa. Miten ne liittyvät toisiinsa? Miten saisi hahmotettua Raamatun kokonaisuuden? Mikä on Raamatun ydinsanoma?

Näihin kysymyksiin saa vastauksen Raamatun punainen lanka -tapahtumassa. Se on päivän parin aikana pidettävä yhden vuorokauden opetuskokonaisuus, jonka luennoilla käydään läpi Raamattu luomisesta Ilmestyskirjaan saakka. Näin kuulijalle muodostuu hyvin lyhyessä ajassa kokonaiskuva Raamatusta.
Sarjan luennoitsijoina toimivat Uusi Tie -lehden päätoimittaja Leif Nummela ja Suomen teologisen instituutin pääsihteeri Henrik Perret. Heidän luentonsa vuorottelevat ja täydentävät toisiaan. Osanottajille jaettavaan monisteeseen on kiteytetty luentojen pääkohdat.

Tälläisellä kurssilla olin perjantai illan ja lauantain Kyröskosken seurakuntatalolla. Todella mielenkiintoista ja kiehtovaa opetusta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tietoja minusta

Oma kuva
Olen kuuttakymppiä lähestymässä oleva pyöreän puoleinen kotiäiti. Harrastelen sitä sun tätä enemmän tai vähemmän innokkasti. Takana vaihtelevat vuodet ja edessä unelmia, joita pyrin toteuttamaan :)