tiistai 4. tammikuuta 2011

Auringossa

Ihanat talvikelit jatkuvat :)
Olin taas personaltrainerini luona ja yritetään yritetään tätä elämäntapamuutosta...
Hauskaa päivää :)

5 kommenttia:

 1. Hellou! Tsemppiä treinaamiseen - Anneko on sun treineri? Kyllä se siitä :)

  VastaaPoista
 2. .... ai niin - en tarkoittanut teidän Annea vaan treineri Annea, you know :D

  VastaaPoista
 3. Anne Kauppila nykyisin Mäkelä on ollut mun treineri jo heti kuusi vuotta sitten, kun muutin. Ja hän hoiti isääkin kotiin Juhtimäkeen vuosia eli sotainvaliidikuntoutusta. Anne tuli just vasta tällä viikolla facebookiin...
  Hyvä opettaja mutta kehno oppilas...
  Tsemppiä eteenpäinkin kohti 50 vuotta. Anne oli kuusi vuotta, kun täytin nykyisen ikäsi ja työ oli 24 x 7 mutta onneksi Eero oli vielä freesissä kunnossa silloin :) ja isä eli ettei tarvinnut hoitaa tilan asioita yms.

  VastaaPoista
 4. Niin arvelinkin. Näppärä opettaja - hyvä! Tsemppausta vaan:)
  Juu...Anne pyysikin mua FB kaverikseen - kiva, että on siellä.
  On se vain ollut sulla tahkoamista - silloin ennen. Niin tiiviin ja vastuullisen työn ja kodin sovittaminen yhteen on todella haastavaa. Ja lisäksi vielä huoli omista vanhemmista jne.
  Onneksi me nykyajan äidit pääsemme kaikesta niin helpolla - on koneet ja vempleet jne.ja onneksi mullakin on niin rahaton ja maaton suku, ettei tarvi sellaisistakaan asioista kantaa huolta. Mikäs tässä on porskutellessa kohti viittäkymppiä:)

  VastaaPoista
 5. Hyvä juttu :) Minullakaan ei ollut viidenkympin kriisiä, mutta 60 v jo alkaa vähän mietityttää, miten osaisin käyttää jäljellä olevan ajan viisaasti. Mutta onneksi on vielä terveyttä ja unelmia, joita haluaisin toteuttaa. Vanhempien kovien ponnistusten ansiosta minulla oli taloudellisesti mahdollista jättää työni 12 vuotta ennen eläkeikää... mutta tilan hoitamisesta kyllä huolta ja tekemistä riittää.
  Voimia työhön ja elämiseen... ainakin facebookin mukaan vaikutat onnelliselta :)

  VastaaPoista

Tietoja minusta

Oma kuva
Olen kuuttakymppiä lähestymässä oleva pyöreän puoleinen kotiäiti. Harrastelen sitä sun tätä enemmän tai vähemmän innokkasti. Takana vaihtelevat vuodet ja edessä unelmia, joita pyrin toteuttamaan :)