keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Loppiaisaaton mietteitäVuosi on vaihtunut onnellisten tähtien alla ja katson luottavaisesti eteenpäin, vaikka tämän vuoden suunnitelmat eivät vielä ole täysin selkiytyneet.
Annella menee opiskelu hyvin, äiti jakselee sinnikkäästi sairauksista huolimatta. Minäkin olen suhteellisen terve ja yritän tsempata elämänmuutosta. Onneksi on myös lähi-ihmisiä, jotka kulkevat vierellä.
Jatkan taas matalalla profiililla eli kirjoittelen silloin tällöin... tsemppiä :)

1 kommentti:

  1. Kivat värilasit kuvassa - todella kauniita! Onnelliset tähdet pysyvät, kun vaan jaksaa uskoa ja luottaa niihin. Ajassa on nyt myös pysähtyneisyyttä - kärsivällisyyden koettelemus, mutta uudet asiat ja suunnitelmat saattavat tulla eteen juuri silloin, kun niitä vähiten odottaa ja etenkin, kun niitä ei suunnittele. Meille kaikille on kuitenkin suunnitelma annettu tuolta ylhäältä. Olet varmaan elänyt aika paljon muita ihmisiä varten - tarkoitan hoivaamista- niin nyt sulla voisi olla projekti ja suunnitelma nimeltä Tuula, eiks olisi hyvä! Voisit antaa aikaa itsellesi ja hoitaa ja hemmotella itseäsi. Aloitetaan se hemmottelu vaikka lauantaina - nautitaan ja pidetään hauskaa:) Tervetuloa!

    VastaaPoista

Tietoja minusta

Oma kuva
Olen kuuttakymppiä lähestymässä oleva pyöreän puoleinen kotiäiti. Harrastelen sitä sun tätä enemmän tai vähemmän innokkasti. Takana vaihtelevat vuodet ja edessä unelmia, joita pyrin toteuttamaan :)