maanantai 10. tammikuuta 2011

Maanantaina

Meillä kävi eilen söpöjä lapsivieraita äitinsä kanssa. Nana koiramme oli ihan innoissaan ja välillä hämillään kun kerrankin oli vilskettä ja menoa. Minäkin intouduin piilosille en tiedä koska viimeksi. Muutenhan me vain elelemme kaksistaan tytön kanssa.
Lauantaina olimme mukavilla synttäreillä, missä oli ihania ruokia ja herttaista seuraa.
Nyt on ensimmäinen arkiviikko alkamassa. Minullakin alkaa viiden viikon putki tiedotusopin luentoja kaksi iltaa viikossa ja samalla lenkkeilyä Hämenpuistossa ainakin tällä viikolla Nanan kanssa. Muuten oon tässä vähän kait vanhaksi tulossa kun en oikein saa mitään aikaiseksi. Mutta koitetaan vähän nostaa noita purjeita ja taitaa sitä jotain maata/saarta olla näkyvissä elokuun kuutamoiltojen aikaan tai mitä sitten aikaan sainkaan.
Ja onhan sitä tota tekemistä, kun on enää 18 kuukautta ja täytän 60 vuotta. En kyllä tunne itseeni niin vanhaksi, mutta kun katton peilistä niin taitaa niitä vuosia jo olla plakkarissa ja vuosirenkaita vyötäröllä. Oon edelleen kadonneen vyötärön metsästäjien kerhossa, mutta koskahan on seuraava kokoontuminen. Jep ja nyt taas jotain hyörimään eli pyörimään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tietoja minusta

Oma kuva
Olen kuuttakymppiä lähestymässä oleva pyöreän puoleinen kotiäiti. Harrastelen sitä sun tätä enemmän tai vähemmän innokkasti. Takana vaihtelevat vuodet ja edessä unelmia, joita pyrin toteuttamaan :)